Vanuit onze passie voor de triathlonsport en coachen/trainen van atleten zijn wij 3SL Sports begonnen. Wij vinden het belangrijk dat een trainingsschema goed aansluit bij de persoonlijke situatie van de atleet. Er moet een goed evenwicht zijn tussen sport en bijvoorbeeld werk en gezin. Wij helpen je om het optimale uit jezelf te halen. Onze sterke punten zijn: 
– 1 op 1 aandacht
– Persoonsgerichte aanpak
– Laagdrempelig overleg
– Up to date kennis over trainingsleer, krachttraining en blessurepreventie

Simon Krukkert:

Al meer als 10 jaar ben ik actief in de triatlon en nog steeds met heel veel passie. Naast lokale wedstrijden draai ik ook mee in het 3e divisie team in de teamcompetitie.
Naast dat ik zelf graag sport, coach en train ik nog veel liever andere sporters. Sta ik aan de kant van het zwembad, voorzie ik het liefst iedereen van technische tips. Ben ik aan het hardlopen op de baan, zie ik altijd mogelijkheden voorbetering. Ik houdt dan ook van een directe en actieve aanpak.
Hiernaast is het mijn passie om trainingsschema’s op te stellen gebaseerd op de mogelijkheden en wensen van de atleten. Zorgen dat iemand een optimaal resultaat kan behalen, een goed gevoel krijgt. Om mijn skills als coach en trainer te versterken heb ik in 2022 de opleiding tot triathlontrainer (TTN 3) afgerond.

Lieke Hegeman

Sinds een jaar of vijf  doe ik fanatiek aan triatlon. Met name dankzij Simon heb ik de smaak te pakken gekregen en train ik het liefst dagelijks, het kan niet gek genoeg. Ik doe lokale wedstrijden en ook maak ik deel uit van een damesteam in de 2e divisie van de teamcompetities. Vanuit deze passie ben ik de opleiding fysiotherapie gestart en heb ik in oktober 2021 mijn diploma mogen ontvangen. De kennis  die ik hier heb opgedaan over inspanningsfysiologie, looptechniek, behandeling en van blessures en krachttraining kan ik perfect gebruiken binnen 3SL-Sports.